WERKPORTER - transportní bateriové vozítko

Informace o zboží z internetového obchodu www.bld.cz
Werkporter - transportní bateriové vozítko


WERKPORTER je bateriový transportní vozík, který je určený pro rychlou přepravu osob, nářadí nebo materiálu ve výrobní hale, uvnitř skladovacích prostor nebo logistických centrech. Jeho základní vlastnosti jsou kompaktnost, nízká hmotnost, obratnost a rychlost min. 6-9 km/h! WERKPORTER jezdí vpřed i vzad, má variabilní nákladové plošiny, dvouokruhový brzdový systém na zadních kolech a je optimalizován pro snadný servis a údržbu. Na 2 baterie 12V má dojezd až 15km.



Kód zboží: Werkporter

Výrobce: BIGATRONIC AG

Záruční lhůta: 12 měsíců

Detailní popis

Vozítko WERKPORTER má jednoduché a bezpečné prvky obsluhy. Hlavní vypínač, nouzový vypínač, indikátor stavu baterie a přepínač pojezdu vpřed a vzad. Rozjezd a pohyb ovládate elektrickým plynovým pedálem na pravé ruce, podobně jako u motorky.

Buďte ve správný čas na správném místě - Máme pro vás řešení. Bateriové vozítko PORTER! Vozítka PORTER přináší rychlou přepravu mechanika ve výrobě pro opravu stroje, dodávku materiálu nebo pro jiné úkoly s bezpečným provozem pro obsluhu i okolí.
S pomocí vozítka PORTER můžete přepravit vše potřebné pro efektivní a rychlé opravy a další potřebné položky, si můžete rychle přepravit na požadované místo. Vozítka PORTER zjednodušují a zkracují dobu přerušení provozu a to je rozhodující.

Základní technická specifikace:
Rozměry: 1050x640x1120mm (DxŠxV)
Rychlost: 6-9 km/h
Nástupní výška: 140 mm
Dojezd: až 15 km
Prostor pro stání: 460x360 mm
Poloměr otáčení: 1,65m
Baterie: 2 x 12 V
Hmotnost s bateriemi: 125 kg
Doba nabíjení na 100% nabití: 5 hodin
Max. zatížení: 105kg



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.bld.cz/zbozi/4754/