Elektrická úderová fréza Contec CT 250-EA

Informace o zboží z internetového obchodu www.bld.cz
Elektická úderová frézaContec CT 250


Úderová fréza Contec CT 250-EA s elektro motorem a integrovaným pojezdem je stroj s principem úderového frézování materiáluIntegrovaný pojezd je nesporným pomocníkem, který je využíván při kontinuální práci třeba pří frézování stájí. Fréza CONTEC 250-EA Vyznačuje se kvalitním provedením a lehkou konstrukcí, vysokou účinností, snadnou obsluhou, dlouhou dobou životnosti nástrojů a snadnou údržbou.
Jedná se o stroj s rotujícím válcem, který je osazen hvězdicovým typem segmentů opatřených hroty ze slinutých karbidů upevněných na hřídelích, které jsou uložené na válci.
Tento typ frézky je především určen pro opracování  betonovýchasfaltových plochploch z umělého kamene, cementového nebo betonového mléka, stěrkových hmot, dlažeb, přírodního kamene, barev i asfaltuFrézka je především hojně využívána k odstranění nerovností, zvětralých a přebytečných vrstev, při sanační práci a odstraňování dopravního značení, přechodů, frézování stájového ustájení

Pohon frézky zajišťuje elektromotor o výkonu 7,5kW. Mechanické údery volně uložených výtlukových hvězdic osazených tvrdokovými roubíky nebo plátky opracovávají povrch materiálu v rozsahu 1 až 3mm.
Výtlukové hvězdice jsou dodávány na všechny možné druhy materiálů, které zahrnují beton, živici, epoxidy, stěrky, tmelybarvy aj. a to vždy v různých variantách.

Contec CT 250-EA je samozřejmě vybaven integrovaným odsáváním.



Kód zboží: Contec CT 250-EA

Výrobce: CONTEC

Záruční lhůta: 12 měsíců

Detailní popis

Základní technické údaje:

Motor: 3 x 400V
Výkon motoru: 7,5 kW
Pracovní šíře: 250mm
Možnost renovace frézovacího bubnu: ANO
Váha: 145kg



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.bld.cz/zbozi/4661/