Zálivkový stroj Cimline Magma 150

Informace o zboží z internetového obchodu www.bld.cz
Zálivkový stroj Cimline Magma 150


Zálivkový kotel Cimline MAGMA 150 IV generace je určen pro opravy a sanace divokých, nepravidelných a dilatačních spár komunikací a zpevněných ploch. Množství ohřívané zálivky je 570 litrů.

Kotle na ohřev zálivkových hmot CIMLINE MAGMA se všeobecně vyznačují především vyhřívanou hadicí zálivky, snadnou obsluhou a přístupem ke všem ovládacím prvkům, elektronickým systémem řízení, vklávání materiálu do kotle i případného servisu.

Zálivkový stroj je osazen kotlem s nepřímým ohřevem pracujícím na principu spalování nafty. Spaliny, které jsou produkovány ohřevem zálivkové hmoty v kotli i pod kotlem jsou zpětně efektivně spalovány v komínovém systému stroje a není tak produkován žádný nepříjemný dým ani zápach.

Od roku 2015, si podvozek zálivkového stroje každý zákazník řeší individuálně včetně montáže.



Kód zboží: Cimline Magma 150

Výrobce: Cimline

Záruční lhůta: 12 měsíců

Detailní popis

Vkládání bloků zálivky je prováděno z boku stroje bez potřeby zvýšené plošiny. Vše je řešeno technicky tak, aby i obsluha menšího vzrůstu nebyla diskriminována. Stačí pouze vyklopit dvířka kotle, položit balík zálivkové hmoty a překonat minimální úhel k zavření krytu samotížně.

Všechny důležité tepelné parametry stroje, distribuční soustavy i zálivky jsou hlídány elektronicky i analogově. Analogové měřící přístroje jsou průběžně viditelné z okruhu celého stroje, což ulehčuje práci obsluze.

Zahřátí již jednou použité zálivky proběhne za cca 45minut od zapálení kotle.

Elektronickým systém CIMLINE MAGMA zajišťuje kompletní řízení stroje od zapálení kotle, měření tepelných hodnot v kotli, na výstupu z kotle a na vstupu a výstupu z distribuční soustavy, tak aby nedocházelo k přehřívání materiálu a snižování jeho užitných vlastností.

Stroj je osazen vodou chlazeným dieselovým motorem s výkonem 25 HP. Startování motoru i stroje zajišťuje elektronika, která také sleduje celkový počet motohodin provozu.

Již při navrhování koncepce stroje bylo počítáno s co nejsnazším přístupem pro případné úkony, které jsou řešeny jednoduše pro rychlý servis.

Zálivkový kotel CIMLINE MAGMA 150 je možno vybavit kompresorem pro vyfukování a vysoušecím zařízením spalujícím propan-butan nebo naftu.

Základní technické parametry:

Objem  nádrže zálivky: 570 l
Objem nádrže paliva: 125l
Objem nádrže hydraulického oleje: 125 litru
Objem diatermického oleje: 83 litru
Výkon kotle: 250.000 BTUs (263 763 963 joules)
Celková hmotnost bez vleku: 2.410kg - model bez kompresoru
Celková hmotnost bez vleku: 2.645kg - model s kompresorem
Celkové rozměry: 2.945mm x 1.650mm x 2.135mm



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.bld.cz/zbozi/4527/