Elektrická úderová fréza Contec HUBBEL

Informace o zboží z internetového obchodu www.bld.cz
Elektrická úderová frézka Contec HUBBEL


Úderová fréza Contec HUBBEL je nejmenší ze strojů s principem úderového frézování materiálu. Vyznačuje se kvalitním provedením a lehkou konstrukcí, vysokou účinností, snadnou obsluhou, dlouhou dobou životnosti nástrojů a snadnou údržbou.
 
Jedná se o stroj s rotujícím válcem, který je osazen hvězdicovým typem segmentů opatřených hroty ze slinutých karbidů upevněných na hřídelích, které jsou uložené na válci.
Tento typ frézky je především určen pro opracování  betonových plochploch z umělého kamene, cementového nebo betonového mléka, stěrkových hmot, dlažeb, přírodního kamene, barev i asfaltuFrézka je především hojně využívána k odstranění nerovností, zvětralých a přebytečných vrstev a při sanačních pracech.

Pohon frézky zajišťuje elektromotor. Mechanické údery volně uložených výtlukových hvězdic osazených tvrdokovými roubíky opracovávají povrch materiálu v rozsahu 0,5 až 2,5mm.
Výtlukové hvězdice jsou dodávány na všechny možné druhy materiálů, které zahrnují beton, živici., stěrky, tmely, barvy aj. a to vždy v různých variantách.

Contec HUBBEL je samozřejmě vybaven integrovaným odsáváním.



Kód zboží: Contec HUBBEL

Výrobce: CONTEC

Záruční lhůta: 12 měsíců

Detailní popis

Základní technické údaje:

Motor: 230V / 50Hz
Výkon motoru:  1,5kW
Pracovní šíře: 160mm
Možnost renovace frézovacího bubnu: ANO
Váha: 54kg



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.bld.cz/zbozi/3787/