Elektrická lanová pila Dazzini Edil 300

Informace o zboží z internetového obchodu www.bld.cz
Elektrická lanová pila Dazzini EDIL 300


Lanová pila Dazzini EDIL 300 je malá lanová pila určená především na řezání stěn a stavební práce sanačního a demoličního charakteru. Jedná se v současné době o nejkompaktnější diamantovou lanou pilu na našem trhu.



Kód zboží: Dazini Edil 300

Výrobce: Dazzini Macchine

Záruční lhůta: 12 měsíců

Detailní popis

Tato lanová pila je především konstruována na základě požadavků a připomínek zákazníků. Díky těmto prvotním podkladům a zpětné vazbě z rozsáhlých zkušeních testů se Vám nabízí výborné řešení přo řez stěn, stropů, betonových stavebních celků, konstrukcí mostů, základů staveb a v neposlední řadě i demoličních prací.
Funkcionalitou a jednoduchostí se lanová pila Dazzini EDIL 300 při současném pohledu na bezpečnost a životní prostředí se stala tato lanová pila výbornou a vyhledávanou především pro malé stavebnictví.
Tento typ lanové pily preferují zejména zákazníci vyžadující kvalitní a rychlý řez, práci bez vibrací stavby, kontinuelní práci a stabilní výkon v přímém souběhu s nízkou váhou pily, malým odběrem proudu a malým prostorem pro provoz pily při řezání.
Lanová pila se vyznačuje extrémně jednoduchým ovládáním a nízkou hmotností.

Na objednávku je možné tento model lanové pily vybavit s jednofázovým motorem s napětím 220V. Toto provedení se dodává ve verzi Dazzini EDIL 300 MONO.

Základní technické údaje:

Výkon motoru  možnosti:  5HP nebo 7,5HP nebo 10 HP
Regulace rychlosti diamantového lana v rosahu: 0 až 30m/sec.
Pevně nastavitelné: 20m/sec.
Pevně nastavitelné: 30m/sec.
Váha: 130 kg
Možnosti řezu: 360°
Kladky o průměru: 320mm nebo 400mm
Motor: s přímým náhonem kladky lana



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.bld.cz/zbozi/3775/