Fréza na divoké spáry CIMLINE PCR 30

Informace o zboží z internetového obchodu www.bld.cz
Fréza na divoké spáry a trhliny Cimline PCR 30


Fréza na divoké spáry Cimline PCR 30 je určena pro frézování nepravidelných a divokých spár a trhlin v betonových a asfaltových površích. Zařízení CIMLINE PCR 30 je určeno pro suché frézování soustavou tvrdokovových hvězdic, které je možno pomocí dilatačních podložek na bubnu přesadit a tím rozšířit šířku frézované drážky od 12,7 do 50,8mm. Hloubka frézování je možná v rozsahu 0 až 38,1 mm.



Kód zboží: Cimline PCR 30

Výrobce: Cimline

Záruční lhůta: 12 měsíců

Detailní popis

Frézování spáry je prováděno za sucha, tím je umožněn po vyfoukání a odstranění drobných nečistot bezprostřední sanaci takto vyčištěné spáry horkou zálivkovou směsí.
Pro bezpečnost obsluhy je stroj vybaven patentovaným systémem Quick Stop System (QSS), který zajistí rychlé a bezpečné zastavení točivého nástroje v případě ztráty kontroly nad strojem. Pro větší bezpečnost je i palivová nádrž a baterie uložena pod ochranným krytem. Elektrický servopohon zajišťuje snadný zdvih a spouštění stroje.
Z místa obsluhy je velmi dobře čitelný hloubkoměr frézování pro snadnější orientaci pro správnou hloubku drážky.

Efektivita oprav divoké spáry ve s rovnání s klasickým frézováním pruhů poškozeného povrchu je v řádu desítek procent. Základem je odstranění minimálního množství povrchu z divoké spáry a následná oprava horkou zálivkou.

Základní technické parametry:

Maximální hloubka frézování: 38,1mm
Maximální šířka frézování 50,8mm
Motor: KOHLER (OHV)
Výkon motoru: 30HP
Startování motoru: elektrické
Celková váha: 275kg
Celkové rozměry stroje (d x š x v): 1724,6 x 947,2 x 1089,3mm



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.bld.cz/zbozi/3719/