Hydraulické beranidlo Atlas Copco LPD-T

Informace o zboží z internetového obchodu www.bld.cz
é beranidlo Atlas Copco LPD-T


Hydraulické beranidlo Atlas Copco LPD-T je ručně vedené beranidlo sloužící pro zatloukání profilových materiálů. Je možné zatloukat profily NH-2, NH-3, NH-4 až IPE / UPE 140 včetně všech velikostí nižších modifikací i další sloupky nových svodidel. Hydraulické beranidlo se velmi osvědčilo při rekonstrukci a opravách svodidel a výstavby oplocení pozemků, dálnicsilnic.

Beranidlo je možno použít s pracovním rámem na výložníku podkopového bagru, smykem řízeném nakladači. ložné ploše nákladního automobilu atd.

Základní technické vlastnosti:

Způsob aktivace: spouštěcí pákou na beranidle
Hydraulický systém: volný střed
Hmotnost: 30,6kg
Hmotnost s hadicemi a adaptérem: 34kg
Maximální pracovní tlak oleje: 140 bar
Maximální průtočné množství: 20 až 30 litrů /min.
Počet úderů při 30 l. / min.: 1500
Hydraulické přípojky: 1/2" BSP
Třída EHTMA: C / D



Kód zboží: LPD-T

Výrobce: ATLAS COPCO

Záruční lhůta: 12 měsíců

Detailní popis

Hydraulické zatloukací beranidlo Vám poskytne vysokou stabilitu, rychlost a sílu při zarážení silničních pilotů, svodidel, profilů značek, plotových sloupků různých velikostí i tvarů. Beranidlo se vyznačuje dobrou stabilitou a snadným použitím. Nízká pořizovací cena a snadno vyměnitelné adaptéry dělají z tohoto hydraulického beranidla velkého pomocníka v širokém okruhu použití.

Toto hydraulické beranidlo je možné použít pro ruční i strojní montáž / zarážení ve formě nástavby na smykem řízené nakladače, ale i další typy strojů.

Vhodnost takové nástavby, kterou lze připevnit i na hydraulickou ruku nákladního automobilu nebo již zmiňované rameno nakladače oceníte velice brzy.

V současné době se jedná o jeden z nejprodávanějších produktů v hydraulické technice, Především u firem, které se zabývají opravou a údržbou dopravního značení, kde si nejvíce cení lehké manipulace a skladnosti zařízení i v osobním nebo dodávkovém automobilu a také celkové ceny.

Hydraulické nářadí je díky své variabilitě a multifunkčnímu řešení velmi oblíbeným nástrojem, který si již našel své místo na trhu.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.bld.cz/zbozi/3687/